Hvad er de små sorte insekter i min vask?
Hvad er de små sorte insekter i min vask?

Video: Hvad er de små sorte insekter i min vask?

Video: Hvad er de små sorte insekter i min vask?
Video: Svampe i 2022 vil være uhørt! Alle tegn peger på dette 2024, September
Anonim

Det små sorte insekter der nogle gange stammer fra din badekar og håndvask afløb er kendt som dræne fluer, men de kan også kaldes dræne møl, filterfluer og kloakfluer. Selvom dræne fluer normalt ikke overfører sygdom, er det bedst at slippe af med dem permanent.

Herom, hvordan kan jeg slippe af med små sorte insekter i min vask?

Kog en gryde vand og hæld den ned i afløbet 1-2 gange dagligt i en uge. Hæld 1/2 kop salt, 1/2 kop bagepulver og 1 kop eddike ned i afløbet og lad det sidde natten over. Følg med en gryde kogende vand om morgenen. Hæld 1/4 kop æblecidereddike i et glas og dæk godt til med plastfolie.

Og hvordan slipper du af med drænfluer? Hæld 1/2 kop salt og 1/2 kop bagepulver plus en kop hvid eddike i. Lad det virke magisk natten over, og skyl derefter dræne med varmt eller kogende vand næste morgen. Dette vil rense dræne og dræbe flyver og deres æg.

Ved siden af ovenstående, hvad er disse små sorte insekter i mit badekar?

Små sorte insekter fundet i badeværelser er normalt kloakfluer eller afløbsfluer. De ligner små sorte bugs med vinger og har en tendens til at dukke op omkring dræner i baljer og håndvaske. Selvfølgelig kunne du se lille generende myrer, men når klienter har svært ved at identificere denne type skadedyr, er det normalt en drænflue.

Hvordan ser mugmider ud?

Næsten enhver form for skimmelsvamp kan blive hjemsted for små insekter kaldet skimmelmider , som er næsten mikroskopiske og kan variere i farve fra hvid til brun. Skimmelsvampmider er vingeløse og så små, at de næsten ikke kan ses med det blotte øje.

Anbefalede: