Hvordan virker AJ tube?
Hvordan virker AJ tube?

Video: Hvordan virker AJ tube?

Video: Hvordan virker AJ tube?
Video: Грибов в 2022 Году Будет НЕСЛЫХАННО МНОГО. На Это Указывают Все Приметы... Белые Грибы 2024, Juli
Anonim

En perkutan J- rør (PEJ) placeres gennem huden og ind i tyndtarmen via endoskopi. Lægen fører et oplyst kikkert ned forbi tolvfingertarmen. Når lyset kan ses gennem maven, punkterer lægen derefter maven på det sted og de steder den J .- rør gennem det.

Hvad bruges AJ -rør hertil til?

En jejunostomi rør (J- rør ) er en blød plastik rør placeres gennem maveskindet ind i tyndtarmen. Det rør leverer mad og medicin, indtil personen er rask nok til at spise gennem munden. Du skal vide, hvordan du plejer J- rør og huden hvor rør kommer ind i kroppen.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem PEG-rør og J-rør? En jejunostomi rør ( J - rør ) er en rør der indsættes direkte i jejunum, som er en del af tyndtarmen. Den endoskopiske tilgang til placering ligner den, der blev brugt til PEG -rør . Den eneste forskel er, at lægen bruger et længere endoskop til at komme ind i tyndtarmen.

På samme måde kan man spørge, kan du stadig spise med AJ -rør?

Det KAN du stadig oral fodring med en GJ- rør , så længe barnet er sikkert ved at synke, og så længe det er indtaget oralt stadig i stand til at passere gennem maven godt nok til ikke at forårsage problemer. Du kan også være i stand til at dræne oralt spist fødevarer ud af G, hvis skal være.

Kan du skylle AJ -rør?

Skyl J - rør med den foreskrevne mængde vand hver 4. til 6. time gennem Flush Havn. Hvis der er ingen Flush Havn, gøre dette: Stop pumpen, tag fodringsposen af rør , og skyl J - rør.

Anbefalede: