Har E coli citratpermease?
Har E coli citratpermease?

Video: Har E coli citratpermease?

Video: Har E coli citratpermease?
Video: Кишечная палочка — Escherichia coli (E. coli). Методы лабораторной диагностики (посев, определение) 2024, Juli
Anonim

Cit+ Escherichia coli stammer indeholder en citratpermease , som synes at være H+ afhængig (30), hvorimod to citrat transportsystemer er til stede i Klebsiella pneumoniae, den ene er afhængig af H+ (45) og den anden er afhængig af Na+ (9).

Også at vide er, er E coli citrat positivt eller negativt?

Hvis mediet bliver blåt, er organismen det citrat positivt . Hvis der ikke er farveændring, er organismen det citrat negativ . Dette er en positiv resultat for citrat prøve. Når Simmons Citrat agar er podet med Escherichia coli , forbliver mediet grønt.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er citrat Permease? Organismer, der kan udnytte citrat som deres eneste kulstofkilde bruge enzymet citrase eller citrat - gennemtrænge at transportere citrat ind i cellen. Disse organismer omdanner også ammoniumdihydrogenphosphat til ammoniak og ammoniumhydroxid, hvilket skaber et alkalisk miljø i mediet.

På samme måde bliver det spurgt, kan E coli bruge citrat?

E . coli er normalt ude af stand til at vokse aerobt på citrat på grund af manglende evne til at udtrykke en citrat transportør, når der er ilt. Imidlertid, E . coli har en komplet citronsyrecyklus, og metaboliserer derfor citrat som et mellemprodukt under aerob vækst på andre stoffer, herunder glukose.

Hvad er den biokemiske årsag til, at E coli er negativ for citrat?

Det biokemisk årsag at E . coli er negativ for citrat er, fordi det ikke producerer acetylmethylcarbinol, som alle de andre bakterier gør, der tester positivt for dette, så så er Simmons citrat agar vil ikke ændre nogen farve eller blive mørkere til blå overhovedet.

Anbefalede: