Hvad er en grøntsagsmarv i England?
Hvad er en grøntsagsmarv i England?

Video: Hvad er en grøntsagsmarv i England?

Video: Hvad er en grøntsagsmarv i England?
Video: Hvorfor er denne metode til at dyrke zucchini min favorit? Sådan beskytter du dem mod det kolde Life 2024, Juli
Anonim

EN marv er en grøntsag , den modne frugt af visse Cucurbita pepo-kultivarer. De er en grøntsag bruges i Storbritannien og områder med betydelig britisk indflydelse, selvom deres popularitet aftager til fordel for umoden sommer squash som courgette.

Er marv på den måde det samme som courgetter?

Courgetter beskrives almindeligvis som marve høstet unge. Der er dog nogle små gartneriske forskelle mellem courgetter og marve . Courgetter har tendens til at være busket og tyndhudet, hvorimod marve har tendens til at slæbe og har en tykkere hud.

Ved også, kan du spise grøntsagsmarv rå? Grøntsagsmarv er klassificeret som en sommer squash. Disse tilhører kalebassenget af agurker sammen med courgetter. De er de største grøntsager dyrket i vores klima. Råmarv er en god kilde til C-vitamin, men det meste bliver ødelagt i madlavningen.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er vegetabilsk marv på amerikansk engelsk?

Grøntsagsmarv . Ernæring. Et udtryk, der bruges af engelsk , hvilket betyder ømt grøntsag , også kendt i USA som squash. Stor aflang squash med cremet til dybt grønt skind Marv squash også kendt som grøntsagsmarv . Grøn i farven og oval.

Er marv god til dig?

Knogle marv ikke bare prale af en himmelsk smag, men tilbyder også forskellige sundhed fordele. Den indeholder en betydelig mængde godt fedt og energi. Det er også en godt kilde til proteiner med 100 g knogle marv giver 6,7 g proteiner. Alt i alt ben marv er en næringsrig mad og kan øge ethvert måltid.

Anbefalede: