Er Sentir et konjunktiv?
Er Sentir et konjunktiv?

Video: Er Sentir et konjunktiv?

Video: Er Sentir et konjunktiv?
Video: Урок немецкого языка #53. Konjunktiv I — косвенная речь в немецком. 2024, Juni
Anonim

Ingen, sentir tager ikke konjunktiv : Par exemple… Je sens qu'il sait plus que nous.

Folk spørger også, hvordan konjugerer du Sentir i konjunktivet?

Til konjugere sentir i nuet konjunktiv , skal vi tage den samme stamme, som vi brugte før (sient-) og tilføje konjunktive slutninger . Igen tager nosotros/as og vosotros/as en anden stamme (sint- i dette tilfælde).

Ved også, hvad er Sentir? Sentir er et meget almindeligt verbum, der typisk betyder "at føle". Det refererer normalt til at føle følelser, men det kan også referere til fysiske fornemmelser.

Så hvad er stamforandringen for Sentir?

Så med preteriten af sentir , kan du sige, hvordan du eller andre havde det i går, sidste uge eller på et hvilket som helst tidligere tidspunkt. For at konjugere sentir i preteriten tager vi det stilk , sendt-, for alle emne pronomen, UNDTAGET Tredje person (både ental og flertal), som kræver den uregelmæssige stilk sint-.

Er Sentir refleksiv?

Det franske verbum sentir er en del af den tredje gruppe af franske verber, men er konjugeret som andre verber, der ender på -ir. Det kan betyde at dufte, eller at føle eller fornemme noget. Det kan også bruges med refleksiv pronominer, for at udtrykke, hvordan nogen har det.

Anbefalede: