Hvad er anti -natalistisk befolkningspolitik?
Hvad er anti -natalistisk befolkningspolitik?

Video: Hvad er anti -natalistisk befolkningspolitik?

Video: Hvad er anti -natalistisk befolkningspolitik?
Video: Nazi-folkemordet på Roma og Sinti-Meget god dokumentation fra 1980 (71 sprog) 2024, Juli
Anonim

EN natalistisk politik er en ordning eller lov, som en regering kan vedtage for at styring deres befolkning . Et eksempel på en anti - natalistisk politik , der tilskynder familier til at få færre børn, er den berømte ' etbarnspolitik ' i Kina, introduceret i 1978-1980.

Også spurgt, hvad er pro natalistisk befolkningspolitik?

Pro - natalistisk politik er politikker som er designet med det formål at øge fødselsraten/fertiliteten i et område. De findes i lande med enten meget langsom naturlig stigning eller naturlig nedgang og i områder med aldring befolkninger.

Man kan også spørge, hvad er 3 eller flere politikker? Har tre, eller mere hvis du har råd til det”annonceres - Singapore History. “Hav tre, eller mere hvis du har råd”er sloganet for regeringens nye natalistiske befolkning politik sigter mod at tilskynde forældre til at have mere børn. Disse ændringer dannede grundlaget for landets natalistiske befolkning politik

Hvilke lande har også anti -natalistisk politik?

Anti - natalistiske politikker . Målet med anti - natalistisk politik er at sænke den samlede fertilitetsrate, såvel som den rå fødselsrate, for at bremse befolkningstilvæksten. Disse politikker er set i lande af hurtig befolkningstilvækst som Kina, Indien eller for et par årtier siden Singapore.

Er Singapore pro eller anti -natalist?

EN pro - natalist politik Som et resultat af faldet i fødselsraten i 1984 Singapore regeringen begyndte at vende anti - natalist politik. I 1987 nogle pro - natalist politikker blev indført.

Anbefalede: