Hvad er smagsaversion i psykologi?
Hvad er smagsaversion i psykologi?

Video: Hvad er smagsaversion i psykologi?

Video: Hvad er smagsaversion i psykologi?
Video: Anders Thingmand - Ole Vedfelts kybernetiske psykologi 2024, Juni
Anonim

Smag Aversion . Smag Aversion -Med smagsaversion , udvikler sindet en modstand mod en bestemt mad. I enklere termer kan det at spise bestemte typer mad forårsage en dårlig reaktion. Dette er en form for klassisk tilstand, når kroppen bruger et naturligt instinkt som et beskyttelsesmiddel.

Heri, hvad er smagsaversion et eksempel på?

An eksempel på en betinget smagsaversion får influenza efter at have spist en bestemt mad, og derefter længe forbi hændelsen og undgå den mad, du spiste, før du blev syg. Dette kan ske, selvom maden ikke forårsagede sygdommen, da den ikke spredes på denne måde.

For det andet, hvor længe varer smagsaversion? Og det betinget svar, som er lært svar, der sker som - en resultat af det betinget stimulus, er kaster op. Det ting om smagsaversion og alle eksempler på klassisk konditionering, er at dette svar gør ikke nødvendigvis sidst for evigt.

Hvad angår dette, hvorfor er psykologer interesserede i smagsaversion?

Smag aversion er et lært svar på at spise forkælet eller giftig mad. I 1966, psykologer 'John Garcia og Robert Koelling studerede smagsaversion i rotter bemærker rotter ville undgå vand i strålingskamre. Smag aversion er vigtig i dag for evolutionens adaptive formål ved at hjælpe i vores overlevelse.

Hvad er smagsaversion quizlet?

Smag Aversion . En lært undgåelse af en bestemt mad. Spontan genopretning. Organismer viser undertiden svar, der var slukket tidligere. Udryddelse.

Anbefalede: