Hvem administrerer en elektronisk sundhedsjournal?
Hvem administrerer en elektronisk sundhedsjournal?

Video: Hvem administrerer en elektronisk sundhedsjournal?

Video: Hvem administrerer en elektronisk sundhedsjournal?
Video: Sundhedsjournalen på sundhed.dk 2024, Juni
Anonim

Definere data og dataejerskab

Hovedkilden er patient dem selv. Det er dem, der leverer data til udbydere (som indtaster det i deres EHR system) og til platforme som f.eks patient portaler. En anden datakilde er fra lægen eller sundhedspleje team, i form af kliniske fund og observationer.

Hvem regulerer så elektroniske sundhedsjournaler?

HITECH -loven etablerede ONC i lovgivningen og leverer det amerikanske ministerium for Sundhed og Human Services med bemyndigelse til at etablere programmer til forbedring sundhed pleje kvalitet, sikkerhed og effektivitet gennem fremme af sundhed IT, herunder elektroniske sundhedsjournaler (EHR'er) og private og sikre elektronisk sundhed

Hvordan bruges EHR desuden? Elektronisk sundhedsjournal eller EHR software er et system, der giver læger mulighed for hurtigt at indtaste oplysninger om nye patienter og oprette en digital post, som de opdaterer med hvert nyt møde. Praksis bruger dem til at kontrollere adgangen til patientdata mere sikkert.

Hvad er lederens rolle i elektroniske sundhedsjournaler i overensstemmelse hermed?

Elektroniske sundhedsjournaler er ansvarlige for nøjagtighed, fuldstændighed, fortrolighed og sikkerhed for alle sundhedspleje Information.

Hvad indeholder en elektronisk sundhedsjournal?

EHR eller elektronisk sundhedsjournal er digitale optegnelser af sundhed Information. De indeholde alle de oplysninger, du finder i et papirdiagram - og meget mere. EHR'er omfatter fortid medicinsk historie, vitale tegn, fremskridtsnotater, diagnoser, medicin, immuniseringsdatoer, allergier, laboratoriedata og billedrapporter.

Anbefalede: