Hvad sker der, hvis AED -puder vendes om?
Hvad sker der, hvis AED -puder vendes om?

Video: Hvad sker der, hvis AED -puder vendes om?

Video: Hvad sker der, hvis AED -puder vendes om?
Video: SPIL IKKE MED FIDGET SPINNERS AT 3 AM!😱| SUPER SCARY! | Vi er The Davises 2024, September
Anonim

Ja, hvis placeringen af puder på brystet er vendt , det AED vil stadig fungere. Skal den puder fjernes hvornår det AED spørger "Intet stød tilrådes, fortsæt HLR"? Nej, den puder bør ikke fjernes. Det er muligt, at AED vil fortælle dig, at der er behov for yderligere stød.

Udover dette, skal du fjerne bh'en til AED?

Brug af en AED En kvindes bh skal være fjernet eller klippe. Gør ikke røre ved personen, mens AED kontrollerer personens hjerterytme. Det AED vil give et chok, hvis det er nødvendigt. (Nogle AED'er vil fortælle du for at trykke på en knap for at levere stødet.)

Efterfølgende er spørgsmålet, hvornår skal du ikke bruge en AED? Du bør ikke bruge en automatiseret ekstern defibrillator (AED) i følgende situationer:

  1. Brug ikke AED, hvis offeret ligger i vand.
  2. Brug ikke AED, hvis brystet er dækket af sved eller vand.
  3. Læg ikke en AED -pude over et medicinplaster.
  4. Anbring ikke AED -puden over en pacemaker (hård klump under brysthuden).

Er her betydning for placeringen af AED -puden?

Gør forsink ikke defibrillering, hvis en barbermaskine ikke umiddelbart er tilgængelig. Selvom de fleste AED puder er mærket til venstre og højre, eller har et billede af deres korrekte placering , det gør ikke stof hvis de vendes.

Hvor mange gange kan du chokere en patient med en AED?

Hvis operatøren har vedhæftet AED til et voksent offer, der ikke trækker vejret og pulsløst (ved hjertestop), den AED vil gør det rigtige " chok "Beslutning mere end 95 af 100 gange og et korrekt "nej chok angivet "beslutning mere end 98 af 100 gange.

Anbefalede: