Hvad bruges Methohexital til?
Hvad bruges Methohexital til?

Video: Hvad bruges Methohexital til?

Video: Hvad bruges Methohexital til?
Video: Methohexital sodium - Structure, IUPAC Name, Mechanism of action, Uses, Synthesis 2024, Juli
Anonim

Methohexital er et barbiturat (bar-BIT-chur-ate). Methohexital bremser aktiviteten i din hjerne og nervesystem. Methohexital er Brugt at få dig til at falde i søvn før en operation eller anden medicinsk procedure.

På samme måde spørger folk, hvad bruges brevital til?

Brevital Natrium (methohexital natrium til injektion) er et barbiturat Brugt at få dig til at falde i søvn før en operation eller anden medicinsk procedure. Brevital Natrium gives normalt i kombination med andre typer anæstesi.

Kan Methohexital derudover gives IM? Methohexital natrium kan være administreres ved direkte intravenøs injektion eller kontinuerligt intravenøst drop, intramuskulært eller rektale ruter (se FORHOLDSREGLER-Pædiatrisk brug).

Ved også, er Methohexital et barbiturat?

Methohexital eller methohexiton (markedsført under varemærkerne Brevital og Brietal) er et lægemiddel, der er et barbiturat afledte. Det er klassificeret som kortvirkende og har en hurtig indsættelse. Det ligner i sin virkning natriumthiopental, et lægemiddel, som det konkurrerede om på markedet for bedøvelsesmidler.

Er brevital et smertestillende middel?

Personer, der er tolerante over for alkohol eller barbiturater, kan kræve højere doser af barbituratbedøvelsesmidler. Barbituratbedøvelsesmidler har lidt smertestillende effekt. Brug af barbituratbedøvelsesmidler i nærvær af smerter kan forårsage ophidselse {01}.

Brevital.

Medicin OS. Canada
Methohexital IV G
Tiopental III G

Anbefalede: