Hvad er formoterol inhalator?
Hvad er formoterol inhalator?

Video: Hvad er formoterol inhalator?

Video: Hvad er formoterol inhalator?
Video: Budesonide and Formoterol Inhaler - Drug Information 2024, September
Anonim

Formoterol indånding er en langtidsvirkende bronkodilatator. Det afslapper musklerne i luftvejene for at forbedre vejrtrækningen. Formoterol er at forhindre bronkospasme hos voksne med kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), herunder bysema og kronisk bronkitis.

Er formoterol bare et steroid?

Budesonid er et steroid der reducerer betændelse i kroppen. Formoterol er en bronkodilatator, der slapper af muskler i luftvejene for at forbedre vejrtrækningen. Budesonid og formoterol inhalation er en kombinationsmedicin, der bruges til at forhindre bronkospasme hos mennesker med astma eller kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL).

Ved også, hvor lang tid tager formoterol at virke? Formoterol i pulverform (som brugt til indånding) begynder at virke inden for 3 minutter, og 80% af topeffekten sker inden for 15 minutter. Virkninger varer cirka 12 timer hos de fleste mennesker.

Hvad angår dette, hvilken klasse af lægemidler er Formoterol?

beta -agonister

Er formoterol det samme som albuterol?

KONKLUSION: Formoterol fumarat er lige så effektivt som albuterol inhalation til behandling af voksne med milde til moderate astma -eksacerbationer i akutte pleje.

Anbefalede: