Hvor meget tjener en kirurgisk planlægger?
Hvor meget tjener en kirurgisk planlægger?

Video: Hvor meget tjener en kirurgisk planlægger?

Video: Hvor meget tjener en kirurgisk planlægger?
Video: BISWAP REVIEW DEX-UDVEKSLING MED SMÅ KOMMISSIONER OG TILBAGEBETALING 2024, September
Anonim

Det gennemsnit løn for en Kirurgi planlægger er $ 16,48 i timen i USA.

Hvad er derfor en kirurgisk planlægger?

Kirurgi planlægning er en gejstlig position på sundhedsområdet, der involverer at organisere og vedligeholde en aktiv kirurgi tidsplan samt tale med patienter og andre i telefon og personligt.

For det andet, er kirurgi planlægning et stressende job? Her er hvad mange kirurgisk planlæggere kan ikke lide deres job : De føler, at de ofte er underbemandede. Det kan være stressende håndtering af telefonopkald, papirarbejde og patienter - alt på samme tid. Operationer kan omlægges i sidste øjeblik, hvilket kan være frustrerende.

hvor mange penge tjener en planlægger?

Gennemsnitlig løn for en planlægger/ Planlægger er $ 62, 261 om året i USA. Lønestimater er baseret på 325 lønninger, der er indsendt anonymt til Indeed af Planner/ Planlægger medarbejdere, brugere og indsamlet fra tidligere og nuværende jobannoncer på Indeed i de sidste 36 måneder.

Hvor meget tjener en planlægger på hospitalet?

Den nationale gennemsnit Medicinsk Planlægger løn er $ 45, 762. Filtrer efter sted for at se Medical Planlægger lønninger i dit område. Lønestimater er baseret på 5, 431 lønninger, der er anonymt indsendt til Glassdoor af Medical Planlægger medarbejdere.

Anbefalede: