Hvordan bruger du et EZ -stativ?
Hvordan bruger du et EZ -stativ?

Video: Hvordan bruger du et EZ -stativ?

Video: Hvordan bruger du et EZ -stativ?
Video: Sådan bruger du et kædesamleled 2024, Juli
Anonim

1) Brug benspredestangen (se FIG. 5) for at åbne EZ Meget smart Stå ® ben for at komme rundt om en kørestol, toilet eller stol, hvis det er nødvendigt. 2) Placer enheden foran patienten. 3) Lad patienten placere fødderne (hjælp patienten om nødvendigt) på fodpladen, og placer deres skinneben i skinnebenet.

I betragtning af dette, hvad er en EZ Stand?

EZ Meget smart Stå ® Den EZ Meget smart Stå ® er designet til at blive brugt til toiletter og skift af trusser af patienter, overførsel af patienten fra stol, kørestol, toilet eller seng, og kan også bruges til ambulation.

Hvad står Sara Lift desuden for? Sid til Stående elevatorer kaldes ofte " Sara elevatorer ", " Løfte op UPS", " Stå Hjælp "eller" Stå Op Lifte ". De bruges til at hjælpe mobilitetspatienter, når de ikke er i stand til at gå fra en siddende stilling til en stående stilling på egen hånd. De hjælper mobilitetspatienter med at overføre fra at stå sikkert til at sidde.

I denne henseende kan en person bruge en sit til at stå lift?

WHO Kan bruge stativ Hjælpe Løfte op . Det sit-til-stå-lift er designet til at hjælpe patienter med en vis mobilitet, men som mangler styrke eller muskelkontrol til at stige til en stående position fra en seng, kørestol, stol eller bolig. EN sidde-til-stå Enheden bør kun bruges sammen med beboere/patienter kan bære noget kropsvægt.

Hvilken position er den foretrukne for at løfte?

Når vi har brug for det løfte op , semi-squat position placerer vores krop i sin stærkeste position til at løfte fra lave niveauer. Heri position dine ben har deres største styrke, og din rygsøjle er stabil og stærk. Den dominerende kraft, der anvendes af en sundhedsperson, bør komme fra underekstremiteterne.

Anbefalede: