Hvad betyder det, hvis et mikroskop er parfokalt og parcentreret?
Hvad betyder det, hvis et mikroskop er parfokalt og parcentreret?

Video: Hvad betyder det, hvis et mikroskop er parfokalt og parcentreret?

Video: Hvad betyder det, hvis et mikroskop er parfokalt og parcentreret?
Video: Hvordan til at justere Mikroskop instruktion video. 2024, Juni
Anonim

Parcentreret : A mikroskop det er" parcentreret ”Er en, hvor objektet i synsfeltet forbliver i midten hvornår objektivet roteres. Parfokal : A mikroskop det er" parfokal ”Er en, som hvis det er infokus med et mål, hvornår målet roteres, vil forblive (for det meste) i fokus.

Hvad betyder det følgelig, hvis et mikroskop er parfokalt?

EN. Parfokal betyder at mikroskop er binokulær. B. Parfokal betyder at hvornår et objektivens er i fokus, så vil de andre mål også være infokus.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder det for dig, når du øger forstørrelsen af et mikroskop, er Parfocal og Parcentered? Hvad betyder det for dig, når du øger magnificeringen hvis en mikroskop er parfokalt og centreret . Parfokal - Hvis et objekt er fokuseret på soning forstørrelse (f.eks. 4X), det bør være næsten infokus på den næsthøjeste forstørrelse (f.eks. 10X) og bør behøver kun at være lidt fokuseret kun ved hjælp af det fine fokus.

Simpelthen så, hvad betyder det, hvis dit mikroskop er parcentrisk?

Centrisk . Det her betyder, at en objekt i det centrum af det synsfelt med en forstørrelse er i det centrum af det synsfelt på enhver af det andre forstørrelser. eks) Mikroskoper er designet til at være parcentrisk.

Hvad er Parfocal -kapacitet?

Parfokal kapacitet er evne af mikroskop for at holde en prøve i fokus, når du skifter til en højere effekt.

Anbefalede: