Hvilken betydning har VCT?
Hvilken betydning har VCT?

Video: Hvilken betydning har VCT?

Video: Hvilken betydning har VCT?
Video: Испания Новый закон изменит жизнь в Испании (2022) 2024, September
Anonim

Frivillig rådgivning og test ( VCT ) er en vigtig komponent i enhver kontrol med og forebyggelse af hiv/aids. VCT gør folk opmærksom på deres hiv -serostatus og muliggør tidlig identifikation af dem, der har brug for pleje. Det er en vigtig link til hiv -pleje og -støtte.

Hvad er betydningen af VCT i denne henseende?

VCT står for frivillig rådgivning og test. VCT er, når en person vælger at gennemgå hiv/aids -rådgivning, så de kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt de skal testes for hiv. Regeringen opfordrer os alle til at stå frem for at blive testet for hiv.

Er VCT desuden gratis i Kenya? Rådgivning om hiv/aids fra frivillig rådgivning og test ( VCT ) websteder er gratis og fortrolige og leveres af specialuddannet personale. Folk modtager ansigt til ansigt rådgivning, før de bliver testet.

Også at vide er, hvorfor er rådgivning før test vigtig?

Du skal modtage ansigt til ansigt rådgivning før du har prøve . Dette er kendt som før - testrådgivning og har til formål at sikre, at du tager en velinformeret beslutning om, hvorvidt du skal have hiv prøve eller ej, og opfordrer dig til at undersøge den mulige indvirkning, der har prøve kan have på dit liv.

Hvad står VCT for?

Variabel cam -timing

Anbefalede: