Er Colgate tandpasta fremstillet i USA?
Er Colgate tandpasta fremstillet i USA?

Video: Er Colgate tandpasta fremstillet i USA?

Video: Er Colgate tandpasta fremstillet i USA?
Video: Colgate 0% - обзор новой пасты Колгейт 2024, Juni
Anonim

Den forfalskede tandpasta er mærket som værende fremstillet i Sydafrika men Colgate -Palmolive sagde, at det ikke importerer tandpasta til Forenede Stater fra Sydafrika. Da FDA udsendte sin advarsel tidligt i denne måned, sagde Crest sin tandpasta sælges i Forenede Stater er alt fremstillet i Nord Amerika.

På samme måde spørger folk, hvor er Colgate tandpasta fremstillet?

Colgate var den første tandpasta i et sammenklappeligt rør, introduceret i 1896 i New York City. Det var blevet solgt i glasglas siden 1873. Det har været i Malaysia siden 1920'erne. Det er i Nepal og Indien, med produktionsenheder baseret i Indien og eksporteret til Nepal.

er Colgate tandpasta lavet i Thailand? Fremstillet ved: KOLGAT -PALMOLIVE ( THAILAND ) Limited, Chonburi 20000, Thailand.

er der nogen tandpasta lavet i USA?

Procter and Gamble på sit websted siger Crest tandpasta findes i butikker er lavet i Nord Amerika , ikke Kina. Colgate-Palmolive på sit websted siger Colgate tandpasta er sikker uanset hvor virksomheden fremstiller den.

Er Colgate fremstillet i Mexico sikkert?

Det er ikke alle tandpastaer fremstillet i Mexico . Det afhænger virkelig af det mærke, du foretrækker - og selv da er de ofte lavet på flere forskellige planter rundt om i verden. Nogle kan dog lide Procter & Gamble's Kid's Crest Cavity Prevention og Colgate Cavity Prevention, kan stamme syd for grænsen.

Anbefalede: