Hvad er en subkapital hoftebrud?
Hvad er en subkapital hoftebrud?

Video: Hvad er en subkapital hoftebrud?

Video: Hvad er en subkapital hoftebrud?
Video: Vejen til Fanfist Plus 20. februar 2022 | ΕΒΕ Online Her 2024, Juli
Anonim

Subkapitalbrud . Subkapitalbrud er den mest almindelige type intrakapsulær hals af lårbenbrud . Det knoglebrud linje strækker sig gennem krydset mellem hoved og hals på lårben.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor er en subkapital hoftebrud?

Kapslen er det område, der indeholder væsken, der smører og nærer hofte samling. Brud i dette område er kategoriseret baseret på placeringen af knoglebrud langs den, det lårben nakke: underkapital er lårben hoved og nakkeforbindelse. transcervikal er den midterste del af lårben nakke.

Hvorfor er hoftefrakturer forkortet og eksternt roteret? Det berørte ben er eksternt roteret og kan være forkortet . Ekstremiteten afkortning opstår, fordi musklerne virker på hofte led afhænger af lårbens kontinuitet for at virke, og når denne kontinuitet afbrydes, er resultatet et kortere ben.

På samme måde spørger folk, hvordan opstår et hoftebrud?

Patienter med hoftebrud have smerter i lysken og er ude af stand til at bære vægt på den berørte ekstremitet. Under den fysiske undersøgelse, fordrevet brud til stede med ekstern rotation og bortførelse, og benet vilje synes forkortet. Nogle patienter kan have gavn af en faldforebyggende vurdering.

Hvorfor er en hoftebrud så farlig?

Det indledende traume og kirurgi kan udgøre en høj nok risiko for komplikationer. Yderligere forværre problemet er, at a hoftebrud kan holde en person urørlig i et stykke tid. Dette kan føre til blodpropper i benene eller lungerne, liggesår og urinvejsinfektioner.

Anbefalede: