Hvad er en boliglinje?
Hvad er en boliglinje?

Video: Hvad er en boliglinje?

Video: Hvad er en boliglinje?
Video: Hvad er en hindeløsning? 2024, Juli
Anonim

boliglinje ; central vaskulær adgangsenhed; består af slanger indsat i hovedpulsåren eller venen. Det bruges til administration af væsker og medicin, overvågning af tryk og udtagning af blod.

På samme måde kan du spørge, hvad er et indbygget venekateter?

D002405. En central venekateter (CVC), også kendt som en central linje, central venøs linje eller central venøs adgang kateter , er en kateter anbragt i en stor vene. Det er en form for venøs adgang.

Ved siden af ovenstående kan du trække en venøs blodgas fra en PICC -linje? Denne ordre er til venøs blodgas for en prøve trukket fra et centralt kateter (f.eks. centralt venøs kateter, PICC linje , lungearteriekateter) i modsætning til perifert sted (f.eks. standard venepunktur).

Efterfølgende kan man også spørge, hvad bruges en PICC -linje til?

EN PICC linje er et tyndt, blødt, langt kateter (rør), der indsættes i en vene i dit barns arm, ben eller hals. Kateterets spids er placeret i en stor vene, der fører blod ind i hjertet. Det PICC linje er anvendes til langtids intravenøs (IV) antibiotika, ernæring eller medicin og til blodtræk.

Hvor lang tid kan den interne halslinje blive i?

Et PICC linje kan Bliv inde i mange uger til måneder. Der kan være en eller flere "haler" ( linjer stikker ud af huden) på PICC.

Anbefalede: