Er du vågen under et myelogram?
Er du vågen under et myelogram?

Video: Er du vågen under et myelogram?

Video: Er du vågen under et myelogram?
Video: Myelography 2024, Juli
Anonim

Du vil være vågen under proceduren og kan stille spørgsmål. Har jeg brug for andre tests? Rutinemæssige røntgenbilleder udføres normalt før myelogrammer . Din læge kan bestille yderligere undersøgelser såsom Mifi for yderligere at evaluere din tilstand.

Folk spørger også, bliver du bedøvet under et myelogram?

EN myelogram er en ambulant procedure, der tager cirka en time. Du bliver bedt om at fjerne tøj og smykker, der kan forstyrre testen. Du vil lægge sig på et polstret bord og vil modtage sedation (medicin til gøre dig døsig og afslappet).

Udover ovenstående, er et myelogram smertefuldt? Denne injektion kan stikke i et par sekunder, men det gør proceduren mindre smertefuld . En nål indsættes gennem den følelsesløse hud og ind i rummet, hvor spinalvæsken er placeret.

På samme måde kan man spørge, hvor lang tid tager det at udføre et myelogram?

cirka 30 til 60 minutter

Hvor farligt er et myelogram?

Det risici forbundet med en rygmarvshane omfatter: infektion i rygsøjlevæsken (meningitis), udvikling af rygmarvspine og en allergisk reaktion på farvestoffet. Myelogrammer udføres ved hjælp af røntgenstråler. Røntgenstråler bruger stråling, som i store doser kan øge risici af kræft.

Anbefalede: