Hvad er en bovie i kirurgi?
Hvad er en bovie i kirurgi?

Video: Hvad er en bovie i kirurgi?

Video: Hvad er en bovie i kirurgi?
Video: Bypassoperation 2024, September
Anonim

Bovie : Et instrument, der bruges til elektrokirurgisk dissektion og hæmostase. Ofte brugt som et synonym forelektrokauteri, det vil sige til Bovie et blodkar. I kirurgi , hjælper med at forhindre overdreven blodtab. Ofte brugt som et verbum som, til Bovie noget er at dissekere orcauterize det med Bovie instrument.

Med dette i betragtning, hvad er en ESU i kirurgi?

Elektrokirurgi bruges rutinemæssigt i øjet kirurgi at skære, koagulere, dissekere, fulgurate, ablere og krympe væv. Elektrokirurgisk enhed ( ESU ) består af en generator og et håndstykke med en eller flere elektroder.

Hvad bruges en forsyningsmaskine til? Dagens forsigtighed er en medicinsk procedure, der kan skære og også forsegle – orkauterisere – blodkar og væv gennem brug en direkte elektrisk strøm. For stort set hele den registrerede historie, cauterization har været plejede stop tungblod - dating så langt tilbage som Hippokrates.

Hvordan fungerer kirurgisk forsigtighed på denne måde?

Elektroforretning , også kendt som termisk forsigtighed , refererer til en proces, hvor en direkte oralt vekselstrøm ledes gennem en modstandsdygtig metaltrådelektrode, der genererer varme. Den opvarmede elektrode påføres derefter til levende væv for at opnå hæmostase eller varierende grad af vævsdestruktion.

Hvad er en ESU?

En enhed, der bruges til at skære og koagulere væv under kirurgi, ved hjælp af vekselstrøm, der ændrer retning med hyppighed på mellem 500, 000 og 3, 000, 000 hertz. An ESU er et alternativ til andre skæreværktøjer, såsom kirurgiske blade eller lasere.

Anbefalede: