Virker NoseFrida på voksne?
Virker NoseFrida på voksne?

Video: Virker NoseFrida på voksne?

Video: Virker NoseFrida på voksne?
Video: Hvem er den kuleste av deltakerne? | Kongen befaler | discovery+ Norge 2024, Juli
Anonim

Filteret forhindrer din baby i at indtage eventuel næseudflåd. At prøve det som en far var ikke særlig effektivt, men NæseFrida er til babyer og deres små næsebor. Som voksen føles det akavet og ubehageligt, men det arbejder ekstremt godt på babyer.

Heri kan NoseFrida skade baby?

Selvom det ikke er den sødeste af baby produkter, der skal modtages i gave, den NæseFrida er virkelig blevet et must-have i vores hus. Dens formål er sikkert at suge slim ud, der tilslutter din nyfødte babyens næse så hun kan træk vejret lettere. Jeg var bekymret for, at jeg ville suge for hårdt til og gøre ondt min nyfødte er lille næse.

Kan du derudover blive syg af NoseFrida? Hver gang en bruger trækker vejret dybt ved hjælp af Nosefrida de driver bakterier og/eller virii dybt ned i luftsækkene i deres lunger. Det er klart, at det bruges til børn med infektion i øvre luftveje. Ved det bare du udsætter dig kraftigt for luftvejssygdomme med denne enhed.

Også at vide, er NoseFrida sikker?

Engangsfiltre, der klinisk har vist sig at forhindre enhver bakteriel overførsel. NæseFrida er let at rengøre, opvaskemaskine sikker , og BPA og ftalat fri. Det er bedre end pæresugeren, udgør ingen risiko eller skade på indre næsestrukturer og er dramatisk mere effektiv.

Kan du vaske NoseFrida filtre?

Trin 1: Kast den brugte filter , Trin 2: Tag stykkerne fra hinanden og vask med sæbe og vand, trin 3: Rengør tyndt rør med et par dråber sprit, Trin 4: Klem de tørre stykker fast sammen, tilføj en ny filter og vent på klikket. Det er det!

Anbefalede: