Har hjertemuskelceller flere kerner?
Har hjertemuskelceller flere kerner?

Video: Har hjertemuskelceller flere kerner?

Video: Har hjertemuskelceller flere kerner?
Video: Æ har vært hær før 2024, September
Anonim

De har flere kerner og disse kerner er placeret i periferien af celle . Skelet muskel er strippet. Hjertemuskelceller er ikke så lange som skelet muskler celler og er ofte forgrenede celler . Hjertemuskelceller kan være mononucleated eller binucleated.

På samme måde, hvor mange kerner er der i hjertemuskulaturen?

to

Man kan også spørge, om hjertemuskelceller har mere end en kerne? Skelet muskel er sammensat af lange, fiberlignende celler , som smelter sammen, mens de laves. Det betyder, at hver muskelcelle har mere end en kerne fordi den virkelig er lavet af flere tilsammen celler . Selvom hjerteceller har færre kerner end skelet muskelceller , de betragtes stadig som multinucleated.

Hvorfor har hjertemusklen desuden flere kerner?

Skelet muskel fibre dannes, når myoblaster smelter sammen; muskel fibre derfor har flere kerner (hver kerne stammer fra en enkelt myoblast). Fusionen af myoblaster er specifik for skelet muskel (f.eks. biceps brachii) og ikke hjertemuskulatur eller smoothmuscle. Sådan er a muskel cellesyncytium dannes.

Hvorfor er muskelceller flerkerne?

Skelet muskel væv er arrangeret i bundter omgivet af bindevæv. Under lysmikroskopet, muskelceller fremstår som stribet med mange kerner presset langs membranerne. Det celler er flerkerne som et resultat af sammensmeltningen af de mange myoblaster, der smelter sammen til at danne hver lang muskel fiber.

Anbefalede: