Hvad er funktionen af human choriongonadotropin hCG quizlet?
Hvad er funktionen af human choriongonadotropin hCG quizlet?

Video: Hvad er funktionen af human choriongonadotropin hCG quizlet?

Video: Hvad er funktionen af human choriongonadotropin hCG quizlet?
Video: HCG Pregnacy Test Strips (Real Live Test) 2024, Juli
Anonim

Hvad er det primære fungere af hCG ? For at vedligeholde corpus luteum under tidlig graviditet.

Også spurgt, hvad er funktionen af humant choriongonadotropin hCG)?

Humant choriongonadotropin ( hCG , eller menneskelig chorionisk gonadotrophin) er et placentahormon, der oprindeligt udskilles af celler (syncitiotrophoblaster) fra det implanterende conceptus i uge 2, der understøtter ovarial corpus luteum, som igen understøtter endometrialforing og derfor opretholder graviditet.

For det andet, hvad er den primære funktion af hCG? hCG , et proteinhormon, begynder at blive produceret i store mængder tidligt i graviditeten. Det ligner biologisk luteiniserende hormon (LH). hCGs primære rolle er at beholde corpus luteum fungerer , så corpus luteum fortsætter med at producere østrogen og progesteron.

Hvad er rollen som human choriongonadotropin hCG)? Quizlet?

Det får corpus luteum til at fortsætte med at udskille progesteron. Vælg den SANDE sætning. Human hunner menes at være født med alle de primære kønsceller, de nogensinde vil have.

Hvorfor er human choriongonadotropin hCG vigtigt quizlet tidligt i graviditeten?

Hvorfor er sekretionen af hCG ( humant choriongonadotropin ) vigtig i begyndelsen af a graviditet ? Hormonet hCG stimulerer corpus luteum til at fortsætte med at udskille østrogen og progesteron og fremmer placentas udvikling.

Anbefalede: