Kan du bruge Roundup i Ontario?
Kan du bruge Roundup i Ontario?

Video: Kan du bruge Roundup i Ontario?

Video: Kan du bruge Roundup i Ontario?
Video: Milton Ontario (September 2021) - Downtown - Mill Pond Trail: 4K Slow Walk Toronto & Ontario, Canada 2024, Juli
Anonim

Det Ontario forbud sørger for det fortsatte brug af nogle forbudte pesticider til særlige anvendelser, under streng overvågning af miljøministeriet. Resultaterne for glyphosphat ( Runde op ) tilskrives fortsat brug af dette pesticid i visse undtagede anvendelser.

Kan du desuden bruge Roundup i Canada?

Glyphosat er den vigtigste ingrediens i Monsantos Runde op og er det mest udbredte herbicid i Canada og på verdensplan. På trods af dette, sundhed Canada har fastholdt sin holdning, at glyphosat ikke udgør nogen sundhedsrisiko for Canadiere baseret på, hvordan det bruges i øjeblikket.

Er det ligeledes ulovligt at bruge Roundup? Nogle lande og regioner - såsom Portugal, Italien og den canadiske by Vancouver - har forbudt brug af glyphosat i offentlige parker og haver. Dens virkning på planter er ikke-selektiv, hvilket betyder, at den vil dræbe de fleste af dem, når den påføres.

Er pesticider også lovlige i Ontario?

Ontario's Kosmetisk Pesticider Forbyde. Der er ingen undtagelser for skadedyrsangreb (insekter, svampe eller ukrudt) i disse områder, da lavere risiko pesticider , biopesticider og alternativer til pesticider eksisterer. Mere end 250 pesticid produkter er forbudt til salg og over 95 pesticid ingredienser er forbudt til kosmetisk brug.

Er det ulovligt at bruge Killex i Ontario?

Tak skal du have. Dealmaker1945 skrev: Siden 24D ( Killex ) blev forbudt for brug på græsplæner i Ontario , Jeg ser folk købe Weed'n Feed i USA og bringe det tilbage til Canada. Tidligere fik jeg en pose.. OK, så weed-n-feed er ulovlig at importere, men du kan importere gødning og Killex separat, lovligt.

Anbefalede: