Hvilken muskel er involveret i at stikke tungen ud?
Hvilken muskel er involveret i at stikke tungen ud?

Video: Hvilken muskel er involveret i at stikke tungen ud?

Video: Hvilken muskel er involveret i at stikke tungen ud?
Video: Я узнал куда ведёт жуткий тоннель в моём подвале и был в шоке. СТРАШНЫЕ ИСТОРИИ НА НОЧЬ. Правила ТСЖ 2024, Juni
Anonim

Anatomiske termer af muskler

Det genioglossus er en af de parrede ekstrinsiske muskler i tungen. Det genioglossus er den største muskel, der er ansvarlig for at stikke ud (eller stikke ud) tungen.

Hvor mange muskler skal der derfor til for at stikke tungen ud?

Tungen består hovedsageligt af skelet muskel under - en slimhinde dækker. Men tungen er ikke bare en muskel : Otte forskellige muskler arbejde sammen i - en fleksibel matrix uden knogler eller led. Denne struktur er ligner en elefantstamme eller blæksprutte tentakel. Det hedder - en muskuløs hydrostat.

Udover ovenstående er tungen den stærkeste muskel i menneskekroppen? Mange gange vil disse lister hævde, at tunge er den stærkeste muskel i menneskekroppen . Hvis du definerer styrke til at betyde evnen til at lægge mest pres, så er den stærkeste muskel i menneskekroppen er masseter muskel.

Desuden, hvad er sikkerhedsmusklen i tungen?

genioglossus

Er tungen en glat eller skeletmuskel?

Skelet muskel Striated muskel væv kan kontrolleres aktivt og forsætligt - i modsætning til glat muskulatur væv. Udover tunge , strubehoved og membran, det omfatter helheden skelet muskel væv, der er ansvarlig for bevægelse og stabilisering af dit skelet og ekstremiteter.

Anbefalede: