Hvad er regulært verbum på tysk?
Hvad er regulært verbum på tysk?

Video: Hvad er regulært verbum på tysk?

Video: Hvad er regulært verbum på tysk?
Video: REVISED: A1 - Lesson 14 | Regelmäßige Verben | Regular Verbs in German | Learn German 2024, Juni
Anonim

Mest Tyske verber er fast , hvilket betyder, at de følger et standardbøjningsmønster. For at bøje en almindeligt verbum i nutid skal du bare droppe -en fra infinitiv og tilføje den passende ende til stammen.

Spørgsmålet er også, hvad er almindelige og uregelmæssige verber på tysk?

Det tysk sproget har tre udsagnsord kategorier: svage, stærke og blandede. Svag eller regelmæssige verber følge en fast bøjning mønster hvorimod stærkt og blandet verber er uregelmæssig . Nogle verber er også uregelmæssig i deres nuværende form, når stamvokalen ændres i 2. og/eller 3. person ental.

Ved også, hvordan konjugerer du et verbum på tysk? Til konjugere det udsagnsord -det vil sige, brug den i en sætning-du skal tilføje den korrekte slutning til stammen. Hvis du vil sige "jeg spiller" tilføjer du en -e slutning: "ich spiele" (som også kan oversættes til engelsk som "jeg spiller"). Hver "person" (han, dig, de osv.) Kræver sin egen slutning på udsagnsord.

Desuden, hvor mange almindelige verber er der på tysk?

Der er seks tider på tysk: nutiden og fortiden er konjugeret, og der er fire sammensatte tider. Der er to kategorier af verber på tysk: svag og stærk.

Er Sprechen et almindeligt udsagnsord?

Det udsagnsord er uregelmæssig udsagnsord , hvilket betyder, at den udover at ændre enderne for personerne, også lejlighedsvis vil ændre dens stamme. Hvis du ser tæt nok på, vil du se, at udsagnsord ændrer sin stilk.

Anbefalede: