Hvad er Atascadero State Hospital?
Hvad er Atascadero State Hospital?

Video: Hvad er Atascadero State Hospital?

Video: Hvad er Atascadero State Hospital?
Video: Эд Кемпер: Внутри государственной больницы Атаскадеро 2024, Juli
Anonim

DSHA er en retslig institution, der er fuldstændig mandlig, med en maksimal sikkerhed og huser psykisk syge dømte, der har været forpligtet til psykiatrisk faciliteter ved Californiens domstole. Beliggende på en 700+ acre grund i byen Atascadero , Californien, det er den største arbejdsgiver i den by.

Hvad er statshospitalet under hensyntagen til dette?

Statshospitalet . Det Statshospitalet (også kendt som Carstairs Hospital , eller ganske enkelt Carstairs) er en psykiatrisk Hospital nær landsbyen Carstairs, i South Lanarkshire, Skotland. Det giver pleje og behandling under forhold med høj sikkerhed for omkring 140 patienter fra Skotland og Nordirland.

Har Californien ligeledes statslige psykiatriske hospitaler? Institut for Statshospitaler (DSH) administrerer California statshospital system, som giver mental sundhedsydelser til patienter indlagt på DSH -faciliteter. DSH fører tilsyn med fem statshospitaler - Atascadero, Coalinga, Metropolitan (i Los Angeles County), Napa og Patton.

Derudover, hvor huser de de kriminelt sindssyge?

Bridgewater State Hospital, der ligger i det sydøstlige Massachusetts, er en statslig facilitet huser de kriminelt vanvittige og dem, hvis fornuft bliver evalueret for kriminel retssystemet.

Hvor mange statshospitaler er der i Californien?

Institut for Statshospitaler driver fem stat faciliteter med en kombineret patientpopulation på 5, 000. Hver statshospital leverer indlæggelsestjenester til californiere med alvorlige psykiske sygdomme, men hospitaler adskiller sig i mange måder.

Anbefalede: