Kan du bolusføde gennem et jejunal -rør?
Kan du bolusføde gennem et jejunal -rør?

Video: Kan du bolusføde gennem et jejunal -rør?

Video: Kan du bolusføde gennem et jejunal -rør?
Video: Gennem VISDOM kan du eje dit liv ❤️ ❤️ ❤️ 2024, Juni
Anonim

Foder Regime

Uden at maven fungerer som et reservoir, foder givet som en bolus direkte ind i jejunum kan forårsage mavesmerter, diarré og dumping syndrom. Derfor, feeds leveret ind i jejunum skal altid gives langsomt ved kontinuerlig infusion.

Ved også, kan du lave bolusfoder med et J -rør?

IKKE BOLUS FEED IND I J -PORT Det er meget vigtigt aldrig bolusfoder det J -port til en GJ- rør . Tarmene er ikke i stand til at holde et stort volumen som maven kan.

Hvad er derudover forskellen mellem PEG -rør og J -rør? En jejunostomi rør ( J - rør ) er en rør der indsættes direkte i jejunum, som er en del af tyndtarmen. Den endoskopiske tilgang til placering ligner den, der blev brugt til PEG -rør . Den eneste forskel er, at lægen bruger et længere endoskop til at komme ind i tyndtarmen.

Hvad bruges et jejunal fodringsrør til?

EN gastrostomi - jejunostomirør -almindeligt forkortet som "G-J rør " - placeres i dit barns mave og tyndtarm. Dette rør er Brugt at lufte dit barns mave for luft eller dræning, og / eller at give dit barn en anden måde fodring . Du vil bruge J- rør til foder dit barn.

Hvor længe kan et jejunostomirør blive i?

Kirurgisk placering af et J-rør kræver mindst et hospitalsophold Tre dage . Fodring startes normalt ikke i 24 timer, hvilket gør det muligt for tyndtarmen at vågne efter anæstesi.

Anbefalede: