Er Patient Care Partnership en føderal lov?
Er Patient Care Partnership en føderal lov?

Video: Er Patient Care Partnership en føderal lov?

Video: Er Patient Care Partnership en føderal lov?
Video: Board of Education - Fiscal Management Committee Meeting - 3/21/22 2024, Juli
Anonim

Det Patientplejepartnerskab : Forståelse af forventninger, ret og ansvar er en føderal lov . Du skal åbne personens mail inden for 24 timer efter, at den blev leveret til centret. Centret kan fortsat ansætte personen.

På samme måde spørger folk, hvad er Patient Care Partnership?

Det Patientplejepartnerskab er et dokument skabt af amerikaneren Hospital Forening i 2003, der hjælper dig som en patient forstå, hvad dine forventninger skal være med hensyn til at være en patient.

For det andet, hvad er AHA Patient Bill of Rights? EN Patientens Bill of Rights ”Hed navnet på et dokument, American Hospital Association ( AHA ) introduceret i begyndelsen af 1970'erne. Det blev revideret i 1992. Det er en liste over 12 forventninger, du skal have vedrørende oplysninger om din sag, kommunikation med dit sundhedsteam, behandling, journaler og mere.

Også at vide, hvad er patientplejepartnerskabet designet til at gøre?

Vores mål er, at du og din familie har det samme omsorg og opmærksomhed, vi ønsker for vores familier og os selv. Afsnittene forklarer nogle af det grundlæggende om, hvordan du kan forvente at blive behandlet under din Hospital Bliv. De dækker også, hvad vi vilje behov fra dig til omsorg for dig bedre.

Hvorfor er patientrettighedserklæringen vigtig?

Det Patientens Bill of Rights blev oprettet for at forsøge at nå 3 hovedmål: Sikrer, at sundhedssystemet er fair og fungerer for at opfylde det patienter 'behov. Giver patienter en måde at løse eventuelle problemer på. Tilskynder patienter at tage en aktiv rolle i at blive eller blive sund.

Anbefalede: