Hvor længe kan jeg opbevare mine kontaktlinser i opløsning?
Hvor længe kan jeg opbevare mine kontaktlinser i opløsning?

Video: Hvor længe kan jeg opbevare mine kontaktlinser i opløsning?

Video: Hvor længe kan jeg opbevare mine kontaktlinser i opløsning?
Video: How To Store Contact Lenses 2024, September
Anonim

butik : Hvis ikke iført kontaktlinser med det samme, butik dem i en lukket linse sag. Gør ikke butik din linser i enkelt saltvand i stedet for Biotrue multi-purpose løsning . Saltvand løsning vil ikke desinficere. Linser kan gemmes i det uåbnet kuffert, indtil den er klar til brug, op til maksimalt 30 dage.

Folk spørger også, hvor ofte skal du skifte kontaktlinseløsning?

Du bruge det samme par kontakter i flere uger ad gangen, selvom du ved godt du burde skift dem hver måned (eller hver anden uge eller hver dag) Kassér din linser til tiden,”siger Steinemann.

Hvor lang tid kan du desuden bære månedlige kontaktlinser om dagen? Din optiker vilje kunne diskutere med du hvad der er bedst i dit individuelle tilfælde, men generelt anbefales det du har på din kontaktlinser i højst 10-12 timer Per dag . Iført din linser i længere tid kan få dine øjne til at blive ubehagelige, røde og tilbøjelige til infektion.

Folk spørger også, går kontakter dårligt i løsning?

Udløbsdatoen på linsepakken angiver den sidste måned og år, at beholderen skal betragtes som fri for kontaminering og linserne indeni er sikre at have på. Det er ikke usædvanligt, at udløbsdatoen for en blød kontaktlinse er fire år fra den dato, objektivet blev fremstillet og pakket.

Kan du gemme daglige kontakter i løsning?

Daglige have på kontaktlinser kan desinficeres sikkert til genbrug i 2 uger til en måned, før den kasseres. Daglige have på kontaktlinser er beregnet til kun at blive brugt i løbet af dagen, men kan sikkert genbruges i op til en måned.

Anbefalede: