Hvad er SLS sæbe?
Hvad er SLS sæbe?

Video: Hvad er SLS sæbe?

Video: Hvad er SLS sæbe?
Video: SLS and SLES | What is the Difference between SLS and SLES? Sodium Lauryl Ether Sulfate. 2024, Juli
Anonim

Det meste af sæbe produkter på markedet i dag indeholder en ingrediens kendt som SLS . Det er en forkortelse for Sodium Laureth Sulfate, som er et hårdt syntetisk vaskemiddel og skummende middel, der korroderer for at rengøre. Virksomheder bruger SLS at skabe et rigt skum, og for dets intense rengøring.

Er natriumlaurylsulfat derfor dårligt?

SLS vides at være hudirriterende. Det kan fjerne huden fra dets naturlige olier, som kan forårsage tør hud, irritation og reaktioner. Det kan også være meget irriterende for øjnene.

Hvad bruges SLS på samme måde til? Natriumlaurylsulfat ( SLS ), også kendt som natriumdodecylsulfat, er en bred Brugt overfladeaktivt stof i rengøringsprodukter, kosmetik og produkter til personlig pleje. Natriumlaurylsulfatformlen er et yderst effektivt anionisk overfladeaktivt stof plejede fjern olieagtige pletter og rester.

Er natriumlaurethsulfat i så henseende en sæbe?

Natrium laureth sulfat (SLES), en accepteret sammentrækning af natriumlauryl æter sulfat (SLES), er et anionisk vaskemiddel og overfladeaktivt stof, der findes i mange produkter til personlig pleje ( sæber , shampoo, tandpasta osv.). De opfører sig på samme måde som sæbe . Det stammer fra palmekerneolie eller kokosolie.

Hvad er natriumlaurylsulfat lavet af?

Natriumlaurylsulfat måske fremstillet af råolie (via OXO -processen) eller fra kokos- eller palmeolie (via Ziegler -processen).

Anbefalede: