Indholdsfortegnelse:

Skal jeg teste mit hjem for bly?
Skal jeg teste mit hjem for bly?

Video: Skal jeg teste mit hjem for bly?

Video: Skal jeg teste mit hjem for bly?
Video: Гидроизоляция санузла, уклон поддона. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #23 2024, Juli
Anonim

Du bør overveje test til at føre hvis der er børn i din hjem og din hus blev bygget før 1978, eller. Din hus er tæt på en motorvej eller trafikeret vejbane, hvor blyholdig benzin og dens udstødning kan have forurenet jorden med at føre.

Hvordan kan jeg derfor teste mit hjem for bly?

OPLYSNING AF OPLYSNINGSOPLYSNING

  1. Ingredienser. 1 vatpind (“q-tip”) 1 engangs plastikbæger.
  2. Procedure for registrering af bly. Læg en vatpind let i blød med gnidningssprit og gnid mod den vare, du ønsker at teste i cirka 1 minut. Lad vatpinden lufttørre for at fordampe alkoholen.
  3. Kommentarer om Lead Inspection. •
  4. Sikkerhed ved testning af bly. •

Kan jeg derudover teste mig selv for blyforgiftning? Et simpelt blod test kan opdage blyforgiftning . En lille blodprøve tages fra et fingerstik eller fra en vene. At føre niveauer i blodet måles i mikrogram pr deciliter (mcg/dL).

Bare så meget, hvor meget koster det at få testet dit hus for bly?

De gennemsnitlige anslåede omkostninger ved en typisk blymalingskontrol af et hus med tre soveværelser og to badeværelser fra $ 350 til $450 . Hvis hjemmekontrollen afslører blybaseret maling, skal du muligvis ansætte en ledningsrisikovurder for at afgøre, om malingen udgør en faktisk sundhedsrisiko.

Hvor dårlig er blymaling egentlig?

At føre -baseret maling udgør ikke en sundhedsfare, så længe maling ikke flis, flager, knuses eller slibes til støv. Høj eksponering for at føre kan skyldes at føre forgiftning og andre spørgsmål såsom anæmi og nedsat funktion af hjerne og nervesystem.

Anbefalede: