Hvordan bliver du certificeret tandtekniker?
Hvordan bliver du certificeret tandtekniker?

Video: Hvordan bliver du certificeret tandtekniker?

Video: Hvordan bliver du certificeret tandtekniker?
Video: Hvordan bliver man udfordret som konsulent i Devoteam? 2024, Kan
Anonim

Certificerede tandteknikere skal opnå mindst et gymnasium eller tilsvarende og bestå et certificering eksamen. Tandteknikere bruge materialer som voks, metal og porcelæn til at skabe tandlæge restaureringer. De arbejder typisk i laboratorier og skal følge strenge sikkerhedsregler på jobbet.

Også at vide er, hvordan bliver jeg en certificeret tandlaborator?

Certificerede tandteknikere skal opnå mindst et gymnasium eller tilsvarende og bestå et certificering eksamen. Tandteknikere bruge materialer som voks, metal og porcelæn til at skabe tandlæge restaureringer. De arbejder typisk i laboratorier og skal følge strenge sikkerhedsregler på job.

Derudover, hvor lang tid skal du gå i skole for at være tandlæge? Få certificering CDT ansøgere skal være kandidater fra en akkrediteret tandlæge teknologiprogrammer med mindst to års tandlæge teknologisk erfaring eller være høj skole kandidater med mindst fem års uddannelse og erfaring.

På samme måde spørger folk, hvor meget tjener en certificeret tandtekniker?

En erfaren Certificeret tandtekniker (CDT) med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $ 20,35 baseret på 18 lønninger. I deres sene karriere (20 år og højere), ansatte tjene en gennemsnit samlet kompensation på $ 21.

Hvor meget tjener en tandlaboratorieteknologi i timen?

Det gennemsnit løn for tandlaboratorium teknikere, der lige er startet, er $ 12,74 pr time og gennemsnit lønnen er $ 30.000. Tandlæge teknikere med stor erfaring lave en gennemsnit løn på 22,79 dollar pr time og gennemsnit løn er $ 70, 310 om året.

Anbefalede: