Hvad er AV medicinsk?
Hvad er AV medicinsk?

Video: Hvad er AV medicinsk?

Video: Hvad er AV medicinsk?
Video: What Is Medicine? What is the definition of medicine 2024, Juli
Anonim

AV (atrioventrikulær): AV er standarden medicinsk forkortelse for atrioventrikulær, en kombination, der betyder, at det vedrører atria (hjerteets øvre kamre) og ventriklerne (hjertets nederste kamre). Eksempel, den AV node er en elektrisk relæstation mellem atrierne og ventriklerne.

Hvad er AV stå for?

AV , en forkortelse for lyd/video, bruges sjældent som en generisk betegnelse for lyd- og videokomponenter og funktioner i hjemmeunderholdningssystem og relaterede produktbeskrivelser og anmeldelser.

Man kan også spørge, hvad er AV -node? Atrioventrikulær knudepunkt eller AV -knudepunkt er bortset fra hjertets elektriske ledningssystem, der koordinerer toppen af hjertet. Det forbinder elektrisk teatria og ventrikler.

På samme måde kan du spørge, hvad er AV -noden, og hvad gør den?

AV -knudepunkt ( atrioventrikulær knude ). Det AV -knudepunkt er en klynge af celler i midten af hjertet mellem atrierne og ventriklerne, og fungerer som en port, der bremser det elektriske signal, før det kommer ind i ventriklerne. Denne forsinkelse giver atrierne tid til at trække sig sammen før ventriklerne gøre.

Hvad er AV -krydset?

atrioventrikulær ( AV ) knudepunkt den region i hjertet, der adskiller atria fra ventriklerne. Det inkluderer AV bundt (bundt af His) og omgiver AV -knudepunkt.

Anbefalede: