Er AV -node en pacemaker?
Er AV -node en pacemaker?

Video: Er AV -node en pacemaker?

Video: Er AV -node en pacemaker?
Video: Cardiac Pacing (Failure to Capture/Failure to Sense) 2024, Juli
Anonim

Disse celler danner Atrioventrikulær knude (eller AV -knudepunkt ), som er et område mellem venstre atrium og højre ventrikel i atrielseptum, vil overtage pacemaker ansvar. Cellerne i AV -knudepunkt udlades normalt med omkring 40-60 slag i minuttet og kaldes sekundære pacemaker.

Hvad er funktionen af denne SA -knude og AV -knude i forhold til dette?

SA (sinoatrial) knuden genererer et elektrisk signal, der forårsager de øvre hjertekamre ( atria ) til kontrakt. Signalet passerer derefter gennem AV (atrioventrikulær) knude til de nederste hjertekamre ( ventrikler ), hvilket får dem til at trække sig sammen eller pumpe. SA -knuden betragtes som hjertestarter.

Udover ovenstående virker AV -nodeablation? Det er vigtigt at forstå, at en AV -nodeablation stopper ikke hjertebanken, og patienten kan fortsat lægge mærke til atrieflimren. Det vil heller ikke genoprette en normal sinusrytme. Når de er færdige, føler nogle patienter ikke længere fibrillationen i atriet, men mange stadig gøre.

Hvilken knude hjælper en pacemaker også?

Pacemakere . Elektriske impulser fra hjertemusklen får dit hjerte til at slå (kontrakt). Dette elektriske signal begynder i sinoatrial (SA) knudepunkt , placeret øverst i hjertets øverste højre kammer (højre atrium). SA knudepunkt kaldes undertiden hjertets”naturlige pacemaker .”

Helbreder AV -nodeablation AFIB?

Fordi AV -node ablation gør ikke helbrede atrieflimren , patienten er afhængig af en pacemaker resten af sit liv og vilje skal fortsætte med at tage en blodfortynder for at forhindre slagtilfælde.

Anbefalede: