Hvor mange lumen udgør Combitube?
Hvor mange lumen udgør Combitube?

Video: Hvor mange lumen udgør Combitube?

Video: Hvor mange lumen udgør Combitube?
Video: LUMEN - /Live - Уфа/05.03.2022/Tinkoff Hall/ 2024, Juni
Anonim

1 lumen (blå) af Combitube indtil det næste endotracheale intubationsforsøg eller indtil et kirurgisk luftvej er etableret.

Hvordan fungerer en Combitube også?

Det Combitube er en dobbelt lumen enhed designet til brug i nødsituationer og vanskelige luftveje. Det kan indsættes uden behov for visualisering i orofarynx og går normalt ind i spiserøret. Hvis røret er kommet ind i luftrøret, opnås ventilation gennem det distale lumen som med en standard ETT.

Udover ovenstående, hvordan fungerer et dobbelt lumenrør? EN dobbelt - lumenrør (DLT) er en endotracheal rør designet til at isolere lungerne anatomisk og fysiologisk. One-lung ventilation (OLV) eller lungeisolering er den mekaniske og funktionelle adskillelse af de 2 lunger for at tillade selektiv ventilation af kun en lunge.

I betragtning af dette, hvad er en luftrum med flere lumen?

Combitube-også kendt som esophageal tracheal luftvej eller esophageal tracheal dobbelt - lumen luftvej -er en blind indsættelse luftvej enhed (BIAD), der bruges i præhospitalet og i nødstilfælde. Det er designet til at give en luftvej for at lette den mekaniske ventilation af en patient i åndedrætsbesvær.

Hvordan installerer man et dobbelt lumenrør?

Når den er placeret korrekt, er spidsen af endobronchialet (venstre side) lumen skal være i venstre hovedbronkus og spidsen af luftrøret (højre side) lumen skal være 1 til 2 cm over carina (fig. 40-6A). Trachealmanchetten er oppustet, og begge lunger ventileres.

Anbefalede: