Hvad er klinisk ræsonnement og beslutningstagning inden for sygepleje?
Hvad er klinisk ræsonnement og beslutningstagning inden for sygepleje?

Video: Hvad er klinisk ræsonnement og beslutningstagning inden for sygepleje?

Video: Hvad er klinisk ræsonnement og beslutningstagning inden for sygepleje?
Video: Klinisk lederskab i sygeplejen - sygepleje undervisning 2024, Juni
Anonim

Klinisk begrundelse og beslutning - at lave er de tankeprocesser og strategier, vi bruger til at forstå data og vælge mellem alternativer med hensyn til at identificere patientproblemer som forberedelse til laver sygepleje diagnoser og udvælgelse ammende resultater og interventioner.

Tilsvarende, hvad er klinisk beslutningstagning inden for sygepleje?

1] Klinisk beslutningstagning kan defineres som at vælge mellem alternativer, en færdighed, der forbedres som sygeplejersker få erfaring, både som en amme og inden for en specifik specialitet. [Ved også, hvad er den kliniske ræsonneringsproces? Klinisk ræsonnement , også kendt som klinisk dom, er behandle hvorved klinikere indsamler skilte, behandle information, forstå patientens medicinske situation eller problem, planlægge og implementere passende medicinske indgreb, evaluere resultater og lære af hele dette behandle.

På denne måde, hvorfor er klinisk begrundelse vigtig i sygeplejen?

Sygeplejersker med effektive klinisk ræsonnement færdigheder har en positiv indvirkning på patientens resultater. Dette er væsentlig set på baggrund af et stigende antal negative patientresultater og eskalerende sundhedsklager (NSW Health, 2006).

Hvordan påvirker kommunikation begrebet klinisk ræsonnement i sygepleje?

Effektiv meddelelse med patienter og deres familie og omsorgspersoner er vigtigt i klinisk ræsonnement , muliggøre højere grad af patienttilfredshed, forbedre patienternes evne til selv at styre deres sundhedsbehov og understøtte fælles beslutningstagning, når de planlægger behandling.

Anbefalede: