Hvad er et falsk negativ i en Elisa -quizlet?
Hvad er et falsk negativ i en Elisa -quizlet?

Video: Hvad er et falsk negativ i en Elisa -quizlet?

Video: Hvad er et falsk negativ i en Elisa -quizlet?
Video: LÆKKER MAD FRA ENKLE PRODUKTER I EN KAZAN 2 OPSKRIFTER Usbekisk suppe 2024, Juli
Anonim

Et postivt resultat, der bekræfter tilstedeværelsen af et antistof, men det gør ikke nødvendigvis patienten syg, A falsk negativ hvor mængden af anitbodies er for lav til at måles, og en anden positiv resultat kan forekomme, hvis et ikke -relateret antistof reagerer specifikt med antigenet.

Udover dette, hvad kan forårsage en falsk negativ i en Elisa?

Årsager af falsk - negativ VVM resultater omfatte følgende: Teknisk fejl. Test i vinduesperioden. Nedsat vært -immunglobulinproduktion, f.eks. Ved en fælles variabel immundefekt og avanceret AIDS.

Tilsvarende, hvad er testen, Elisa brugte til quizlet? EN test brugt at påvise antigen eller antistof i en given prøve. Et antistof knyttet til et enzym er Brugt.

Hvad kan i denne forbindelse forårsage en falsk positiv i en Elisa -quizlet?

I en enzymkoblet immunassay ( ELISA ), falsk positiv dåse opstår fra interferenserne forårsaget ved heterofile antistoffer (antistoffer, der er i stand til at binde til animalske antistoffer, der anvendes i immunokemiske assays), der er til stede i patientprøver.

Hvad er begrænsningerne ved Elisa -test?

Den grundlæggende karakter af en ELISA grænser en enkelt analyse til påvisning af et enkelt mål. Fordi analyse er afhængig af binding af analytten med et antistof og ELISA kan ikke skelne mellem antigenisk identiske analytter (forskellige mål, der genkendes af det samme antistof).

Anbefalede: