Hvad tester IGeneX for?
Hvad tester IGeneX for?

Video: Hvad tester IGeneX for?

Video: Hvad tester IGeneX for?
Video: IGeneX testing for Lyme Disease and other Tick-Borne Diseases 2024, Juli
Anonim

IGeneX er en førende test laboratorium for Lyme Disease, Relapsing Fever, Babesia, Bartonella, Rickettsia og andre flåtbårne sygdomme.

Er IGeneX -test på samme måde pålidelige?

IGeneX test er baseret på de seneste fund af Lyme sygdom og andre flåtbårne sygdomme for at give den mest komplette og nøjagtig resultater til diagnostiske formål. Vi tester for flere arter end noget andet laboratorium. IGeneX tilbyder en bred vifte af individuelle test og paneler til alle de flåtbårne sygdomme.

Ved også, er IGeneX FDA godkendt? IGeneX er ikke forpligtet til at være FDA godkendt . IGeneX leverer tjenester på kliniske prøver.

Også at vide er, hvor meget koster IGeneX -testning?

Hver Lyme- eller TBRF BCA -analyse omkostninger $ 195, og er kan bestilles hos en læge. For et datablad om BCA -analyserne, gå venligst her. For mere information om alt IGeneX test , besøg venligst www. igenex .com.

Hvad er den mest nøjagtige måde at teste for Lyme -sygdom?

Disse test er mest pålidelige et par uger efter en infektion, efter at din krop har haft tid til at udvikle antistoffer. De omfatter: Enzymbundet immunosorbentassay (ELISA) prøve . Det prøve Brugt mest ofte til opdage borrelia , ELISA detekterer antistoffer mod B.

Anbefalede: