Påvirker aorta -regurgitation blodtrykket?
Påvirker aorta -regurgitation blodtrykket?

Video: Påvirker aorta -regurgitation blodtrykket?

Video: Påvirker aorta -regurgitation blodtrykket?
Video: Hvordan blodtrykket påvirker hjernen 2024, Juni
Anonim

Dette forårsager en lækage af blod fra aorta ind i venstre ventrikel. Det betyder, at nogle af de blod der allerede blev skubbet ud af hjertet, ryger tilbage i hjertet. Dette regurgitant flow forårsager et fald i den diastoliske blodtryk i aorta , og derfor en stigning i pulsen tryk.

Desuden forårsager aorta -regurgitation forhøjet blodtryk?

Symptomer - Aortic Regurgitation Venstre hjertesvigt resulterer i symptomer relateret til lavt hjerteudbytte. Betingelsen årsager dyspnø fra højt tryk i venstre ventrikel, der transmitterer ind i lungevaskulaturen.

For det andet, hvordan øger aortaopstødning det systoliske tryk? Derfor et definerende kendetegn ved aorta regurgitation er en øge i aorta puls tryk ( systolisk minus diastolisk tryk ). Den tilbagegående strøm af blod ind i ventrikulærkammeret under diastole resulterer i en diastolisk mislyd.

Med hensyn til dette, hvad er den mest almindelige årsag til aorta regurgitation?

Den mest almindelige årsag til kronisk aortaopstød var tidligere reumatisk hjertesygdom, men i øjeblikket er det oftest forårsaget af bakterielle endokarditis . I udviklede lande er det forårsaget af udvidelse af den stigende aorta (f.eks. aortarodssygdom, aortoannulær ektasi).

Hvor længe kan du leve med aorta -opkastning?

Kronisk naturhistorie aortic regurgitation er velkendt. Den asymptomatiske patient, der har moderat til svær aorta regurgitation måske ikke har symptomer for mange år . I syv studier, 1-7 490 asymptomatiske patienter med moderat til svær aorta regurgitation blev fulgt i gennemsnitligt 6,4 år.

Anbefalede: