Hvordan passer du på cavitronspidser?
Hvordan passer du på cavitronspidser?

Video: Hvordan passer du på cavitronspidser?

Video: Hvordan passer du på cavitronspidser?
Video: Care and Maintenance of the Cavitron Unit and Inserts 2024, September
Anonim

Korrekt rengøring og omsorg vil hjælpe med at forlænge din levetid ultralydsindsatser . Rengøring - Til rengøre, skylle indsætter nedsænkes grundigt eller helt i en mild ultralyd rengøringsopløsning. Indsæt kan placeres i en ultralyd rengøringsenhed i 7-10 minutter eller 16-20 minutter, hvis indsatsen er i en kassette.

Heraf, hvor længe skal en cavitron indsats holde?

cirka 8-15 måneder

Udover ovenstående, kan du slibe cavitron-spidser? Disse resultater tyder på, at skærpning ændrer lidt de fysiske træk ved ultralydsspidser , så det slibning af ultralyd ud fra et fysisk synspunkt, kan udføres, og vær opmærksom på ikke at beskadige vandkølesystemet.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan steriliserer man ultralydsspidser?

Ultralyd indlæg og Tips kan rengøres sikkert i en ultralyd bad ved hjælp af en mild opløsning. Overfladeaffald kan også fjernes med en blød børste og et mildt rengøringsmiddel. Undgå at bruge stærke desinfektionsmidler eller blegemidler. Skyl indsatserne grundigt og autoklav i en dampsterilisator.

Hvad er forskellen mellem 25k og 30k ultralydsindsatser?

Dette refererer til, hvor ofte eller hyppigt indsæt spidsen vibrerer i en ovalt eller elliptisk mønster. EN 25K indsats er designet til at vibrere med 25.000 cyklusser i sekundet, mens a 30K indsats er designet til at vibrere med 30.000 cyklusser i sekundet-uanset generatorens effektindstilling.

Anbefalede: