Hvem kan tage en skarp begrænset rapport?
Hvem kan tage en skarp begrænset rapport?

Video: Hvem kan tage en skarp begrænset rapport?

Video: Hvem kan tage en skarp begrænset rapport?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Juni
Anonim

Begrænset rapportering er på nuværende tidspunkt tilgængelig for militærpersonale fra de væbnede styrker og militære afhængige 18 år og ældre, der er berettiget til behandling i det militære sundhedsvæsen, som var ofre for seksuelle overgreb begået af en anden end en ægtefælle eller intim partner.

I betragtning af dette, hvem kan tage en begrænset rapport USCG?

Begrænset Seksuelle overgreb Rapportering Begrænset rapportering er tilgængelig for servicemedlemmer, der ønsker medicinsk behandling og rådgivning UDEN at udløse embedsmanden kystvagt undersøgelsesproces og anmeldelse af offerets kommando. Ofre KAN IKKE oplyse overfaldet til et aktivt vagtmedlem.

Desuden kan en begrænset rapport ændres til ubegrænset? Et offer kan vælg at konvertere en Begrænset rapport til Ubegrænset når som helst. Men en gang en Ubegrænset rapport er lavet, den begrænset option er ikke længere tilgængelig. Til en Ubegrænset rapport - Ofre kan afsløre et seksuelt overgreb mod disse mennesker: Uniformed Victim Advocate.

Angående dette, kan et militært sundhedspersonale tage en begrænset rapport?

Du kan lav kun en Begrænset rapport ved at kontakte en SARC, SAPR VA eller sundhedspersonale . Dog en embedsmand rapport tages kun af SARC/SAPR VA gennem udfyldelse af DD -formular 2910. Det er vigtigt, at du kun afslører overfaldet til disse personer.

Hvad er begrænset ubegrænset rapportering?

Ofre for seksuelle overgreb har to rapportering muligheder: begrænset og ubegrænset . Det gør offeret i stand til rapport påstande om seksuelle overgreb mod en SARC, en offerfortaler, læger eller specialofretsrådgiver uden at udløse en undersøgelse.” sagde Sforza.

Anbefalede: