Er AG -rør permanent?
Er AG -rør permanent?

Video: Er AG -rør permanent?

Video: Er AG -rør permanent?
Video: Химическая завивка длинных волос 2024, Juni
Anonim

EN gastrostomi er en kirurgisk procedure, der bruges til at indsætte en rør , ofte omtalt som en "G .- rør ", gennem maven og ind i maven. A gastrostomi kan være på plads permanent eller kun midlertidigt. Det betragtes som en mere langsigtet metode til alternativ fodring end NG- eller nasojejunal (NJ) rør fodring.

Også spurgt, hvor længe kan AG -rør forblive i?

PEG-røret som er lavet af silikone, skal blive i maven til cirka tre måneder at lade kanalen (hullet) hele mellem maven og maven. Tarmkanalen skal være godt helet, så det er sikkert, at gastrostomirøret kan ændres.

hvad bruges AG tube til? En gastrostomi rør (også kaldet en G- rør ) er en rør indsat gennem maven, der leverer ernæring direkte til maven. Det er en af måderne, hvorpå læger kan sikre, at børn med problemer med at spise får den væske og de kalorier, de har brug for for at vokse.

På samme måde, hvor ofte skal AG-røret udskiftes?

En initial gastrostomisonde kan forventes at vare i 12 måneder til 24 måneder. Hvis PEG forringes, kan patienten evt har modstand hvornår fodring, eller hvis det er blokeret og ude af stand til at blive skyllet, det vilje kræve udskiftning . ! Hvis PEG er utilsigtet fjernet fra sit websted, kan det ikke være det erstattet.

Kan du leve et normalt liv med sonde?

EN fodringsrørsdåse forblive på plads, så længe du har brug for det. Nogle mennesker bliver ved en til liv.

Anbefalede: