Kan stamceller erstatte organer?
Kan stamceller erstatte organer?
Anonim

Stamceller har evnen til at formere sig og differentiere sig til relativt modne celler af forskellige typer. Embryonal stamceller kan blive nogen organ i kroppen og gøre så når implanteret i en blastocyst. I princippet derefter embryonisk stamceller kunne være vant til erstatte nogen organ i kroppen.

I betragtning af dette kan stamceller regenerere organer?

Denne alsidighed tillader embryonale stamceller at være vant til regenerere eller reparere sygt væv og organer . Voksen stamceller . Disse stamceller findes i små mængder i de fleste voksne væv, såsom knoglemarv eller fedt. For eksempel knoglemarv stamceller kan være i stand til at skabe knogler eller hjertemuskler celler.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan bruges stamceller til at lave nye organer? Det stamceller inde i et embryo vil til sidst give stige til hver celle, organ og væv i fostrets krop. Voksne har også stamceller i hjerte, hjerne, knoglemarv, lunger og andet organer . De er vores indbyggede reparationssæt, der regenererer celler skadet af sygdom, skader og hverdagsslitage.

På samme måde spørger folk, hvilke organer der er vokset fra stamceller?

Voksen stamceller har været identificeres hos mange organer og væv, herunder hjerne, knoglemarv, perifert blod, blodkar, skeletmuskulatur, hud, tænder, hjerte, tarm, lever, æggestokkepitel og testikler.

Kan stamceller dyrke nye lunger?

Det har forskere afsløret stamceller transplanteret i embryonale mus kan modnes til fuldt funktionsdygtige lunger , en metode, som kunne udvikles til vokse lunger for mennesker.

Anbefalede: