Hvad er hovedfunktionerne i thoraxburet?
Hvad er hovedfunktionerne i thoraxburet?

Video: Hvad er hovedfunktionerne i thoraxburet?

Video: Hvad er hovedfunktionerne i thoraxburet?
Video: XRP KORT TANGEM FRA XUMM APP TIL CRYPTOCURRENCY 2024, Juli
Anonim

Ribbenene er fastgjort bagud til de 12 brysthvirvler, og de fleste er forankret forrest enten direkte eller indirekte til brystbenet. Brystkassen fungerer for at beskytte hjertet og lunger . Brystbenet består af manubrium, krop og xiphoid proces.

Hvad er funktionerne i quizlet til thoraxbur?

skeletdelen af brystet; det er en benet, kegleformet bur der omgiver og beskytter lungerne, hjertet, store blodkar og nogle af maveorganerne, såsom lever, milt og nyrer.

For det andet, hvad er den generelle form af thoraxburet? Brystkassen har form af en hvælvet fuglebur med de vandrette stænger dannet af ribben og kystbrusk . Den understøttes af lodret brystbenet eller brystben (anteriort) og de 12 thoraxhvirvler (posteriort).

I forhold til dette, hvad er de 4 dele af thoraxburet?

Det fire komponenter i thoraxburet er de 12 ribben, 7 sande ribben og 5 falske ribben. Kystbrusken, eller på anden måde omtalt som hyalinbrusk. Sidst men ikke mindst er brystbenet. Disse komponenter udgør thorax bur.

Hvad består brystkassen?

Brystkassen beskytter hjerte og lunger . Den er sammensat af 12 par ribben med deres brusk i brøndene og brystbenet . Ribbenene er forankret posteriort til de 12 thorax hvirvler . Det brystbenet består af manubrium , krop og xiphoid proces.

Anbefalede: