Hvad passerer gennem den cubitale fossa?
Hvad passerer gennem den cubitale fossa?

Video: Hvad passerer gennem den cubitale fossa?

Video: Hvad passerer gennem den cubitale fossa?
Video: Cubital Fossa | 3D Anatomy Tutorial 2024, Juni
Anonim

Det cubital fossa indeholder fire strukturer, som fra mediale til laterale er: mediannerven. brachialarterien. senen af biceps brachii (biceps brachii er en muskel i armens forreste rum)

Hvad løber deraf gennem den cubitale fossa?

Indhold. Indholdet af cubital fossa omfatter fartøjer, nerver og biceps senen (lateralt til medialt): Radial nerve - dette betragtes ikke altid strengt som en del af cubital fossa , men er i i nærheden og passerer under brachioradialis -muskelen.

Ydermere, hvad passerer gennem cubital tunnel? Det cubitaltunnel er et rum i den dorsale mediale albue, som tillader passage af ulnarnerven omkring albuen. Det er afgrænset medialt af den mediale epikondyl af humerus, lateralt af olecranon-processen i ulna og senebuen, der forbinder humerus- og ulnarhovedet af flexor carpi ulnaris.

Simpelthen så, passerer ulnarnerven gennem den cubitale fossa?

Det ulnar nerve er også i området, men er ikke i cubital fossa ; det indtager en rille på det bageste aspekt af den mediale epicondyle af humerus.

Hvad er det modsatte af albue?

Det modsat side af albue kaldes det antekubitalrum, den cubitale fossa eller chelidon. Nogle mennesker kalder det " albue pit, "som er beregnet til at ekko ordet" armhule ".

Anbefalede: