Hvad er navnet på denne foramen?
Hvad er navnet på denne foramen?

Video: Hvad er navnet på denne foramen?

Video: Hvad er navnet på denne foramen?
Video: SÅDAN FORBEREDES BOGRACH. SÅ JEG HAR IKKE FORBEREDT ENDNU. DEN BEDSTE OPSKRIFT FRA MARAT 2024, September
Anonim

Foramen Magnum. Det foramen magnum er den største af kraniet foramina . Den ligger i den occipitale knogle i den bageste kraniale fossa og tillader passage af medulla og meninges, vertebrale arterier, de forreste og bageste spinalarterier og de durale vener.

Hvad er foramen også?

Det foramen er den knogleformede hule buegang skabt af pedikler af tilstødende hvirvler, der skaber en passage, hvorigennem alle spinale nerverødder løber. Da en rygmarven forgrener sig fra rygmarven, forlader den gennem denne åbning og bevæger sig til organer, muskler og sansestrukturer i kroppen.

Derudover, hvor er foramen? Foramen magnum (latin: stort hul) er en stor oval åbning (foramen) i occipital knogle af kranium hos mennesker og mange andre dyr. Det er en af de flere ovale eller cirkulære åbninger (foramina) i bunden af kranium.

I betragtning af dette, hvilke knogler har et foramen?

Et foramen (flertal: foramina) er en åbning inde i kroppen, der tillader nøglestrukturer at forbinde en del af kroppen med en anden. Det kranium knogler, der indeholder foramina, omfatter frontalen, ethmoid , sphenoid, maxilla, palatine, temporal og occipital.

Hvad er forskellen mellem en foramen og en fissur?

Som navneord forskel mellem foramen og revne er det foramen er (anatomi) en åbning, en åbning; en kort passage imens revne er en revne eller åbning, som i en klippe.

Anbefalede: