Er Vitrebond radiolucent?
Er Vitrebond radiolucent?

Video: Er Vitrebond radiolucent?

Video: Er Vitrebond radiolucent?
Video: Инструкция по установке радиовизиографа EzSensor/Vatech от FORDENT 2024, Juli
Anonim

Af de tre harpiksmodificerede glasionomermaterialer, Vitrebond var det mest radiopaque og Fuji Lining LC var det mindst radiopaque. KONKLUSION: Fremtidige harpiksmodificerede glasionomermaterialer anbefales at formuleres for at øge radiopacitet for forbedret klinisk detektion.

Folk spørger også, hvad er Vitrebond?

Vitrebond ™ er et lyshærdet, harpiksmodificeret glasionomer (RMGI) liner/basismateriale. Det anbefales at bruge som foring eller base under restaureringer af komposit, amalgam, metal og keramik. Det er ikke indiceret til direkte pulpdækning.

På samme måde, hvad er forskellen mellem en tandbase og foring? EN dental liner er et materiale, der normalt placeres i en tyndt lag over udsat dentin i et hulrumspræparat. EN tandbase er et materiale, der placeres på gulvet i hulrumspræparatet i en relativt tykt lag.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan bruger man Vitrebond?

Påfør den blandede liner/base på dentinoverfladerne i det forberedte hulrum i et tyndt lag (1/2 mm eller mindre) ved hjælp af en kugleapplikator eller et andet passende instrument. Det Vitrebond liner/base har en minimum arbejdstid på 2 minutter og 40 sekunder ved stuetemperatur.

Hvilket dentalmateriale stimulerer sekundær dentinvækst?

Frit calciumhydroxid ud over det, der er nødvendigt for at danne calciumdisalicylatet stimulerer sekundært dentin i nærheden af frugtkødet og viser antibakteriel aktivitet. Calciumhydroxidforinger bruges mest til direkte pulpdækning og til specifikke, dybe pletter i et hulrumspræparat.

Anbefalede: