Virker Flex tape på VVS?
Virker Flex tape på VVS?

Video: Virker Flex tape på VVS?

Video: Virker Flex tape på VVS?
Video: Американская VS Китайская Сверхпрочная Лента / Тестирую FLEX TAPE 2024, Juni
Anonim

Om Fleksibel tape

Det også arbejder under vand og kan påføres varm eller kold. Uanset om du skal reparere en oppustelig pool, et utæt rør, et tag midt i en storm eller en pool eller spa uden at dræne den, betyder det, at produktets virksomhed hævder at levere en løsning.

Så virker Flex-tape på rør?

Produktet som set på tv " Fleksibel tape "formodes det arbejde på alle slags overflader, vådt og tørt. " Flex tape griber godt om," sagde Phil Swift i Fleksibel tape kommercielle. Det skal lappe, klæbe, forsegle og reparere næsten ethvert produkt. Andre tv -stationer har testet det på utæt rør og det holdt op.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvorfor er flexbånd så stærkt? Fleksibel tape er den perfekte marine tape at have på lager. Den tilpasser sig overfladens form. På grund af dens stærk greb, Fleksibel tape kan ikke flyttes efter at du har klæbet den til overfladen. Det er modstandsdygtigt!

Virker Flex Seal -tape derfor på kobberrør?

Tør området omkring lække grundigt. Pak elektriker ind tape rundt om lække . Fortsæt med at pakke rør op til 6 tommer fra området af lække for en stærkere forsegle . Det her forsegle er dog yderst midlertidig, som elektriker tape er ikke vandtæt.

Vil flex tape stoppe vandlækager?

PITTSBURGH (KDKA) - Skaberne af Fleksibel Seal har et nyt produkt kaldet Fleksibel tape . Det hævder at øjeblikkeligt lappe, klæbe, forsegle og reparere - reparere enhver lække , overalt. Du springer a lække og Flex Tape kan reparere det.

Anbefalede: