Hvem blev fanget med Whizzinator?
Hvem blev fanget med Whizzinator?

Video: Hvem blev fanget med Whizzinator?

Video: Hvem blev fanget med Whizzinator?
Video: Hvem er den kuleste av deltakerne? | Kongen befaler | discovery+ Norge 2024, Juni
Anonim

Vikinger ' RB Onterrio Smith Fanget med Whizzinator. Minnesota Vikingerne løber tilbage Onterrio Smith blev tilbageholdt i lufthavnen med en enhed kaldet "The Original Whizzinator", der blev brugt til at omgå narkotikatests.

Bare så, vil whizzinatoren bestå en narkotikatest?

Kan Jeg bruger The Whizzinator falsk tisse til THC detox til bestå en lægemiddeltest (til passere en urin lægemiddeltest )? Ja. Nej Whizzinator er til urin test kun.

er Whizzinators ulovlige? Dog produktet under navnet Real Whizzinator , fra Atlanta, Ga.-baseret virksomhed, Massive Dynamics, er stadig tilgængelig over internettet med en ansvarsfraskrivelse på sin hjemmeside om, at den ikke må bruges til evt. ulovlig aktiviteter, herunder brug til at besejre en lovligt administreret lægemiddeltest.

På samme måde kan man spørge, er whizzinatoren lovlig?

Det Whizzinator Touch er et diskret syntetisk urinapparat, der er sikkert til alle typer scenarier. Den har den mest livagtige realistiske falske penis på markedet! Den syntetiske urinanordning af medicinsk kvalitet har et ultra-stille flow-system, der er meget let at bruge og fungerer med én hånd.

Hvor lang tid er Pee god til lægemiddeltest?

De kan opdages i op til 2-5 timer efter, at du har brugt den og op til 3-5 dage med en urintest.

Anbefalede: